Новости

Россільгоспнагляд зацікавився процесом реформування Держветфітослужби

Россільгоспнагляд зацікавився процесом реформування Держветфітослужби

Голова Держветфітослужби Іван Бісюк зустрівся із заступником керівника Россільгоспнагляду Євгеном Непоклоновим. У ході зустрічі колеги обговорили питання безпечності української тваринницької продукції, що надходить на російський ринок. Також на перемовинах були порушені питання епізоотичної ситуації в світі.

Керівники ветеринарної галузі двох країн домовилися щодо продовження інспектування українських переробних підприємств, а також виробничих комплексів по вирощуванню птиці та свинини.

"Нам вдалось знайти конструктивні підходи в цьому плані. Я думаю, що найближчим часом Россільгоспнагляд піде на зустріч і додатково будуть відкриті підприємства, в даному випадку м'ясопереробні", - підкреслив Голова Держветфітослужби України.

"Россільгоспнагляд виявляє певну зацікавленість у питанні реформування, тому що створення єдиного компетентного органу дає можливість об'єктивно контролювати весь процес безпечності та якості харчових продуктів. Те, що ми сьогодні робимо в реформуванні, в Росії доки немає", - зауважив Іван Бісюк.

Джерело: Держветфітослужба

Новые препараты
Гальмолакт
Гальмолакт (Бровафарма)

Ветеринарный препарат Гальмолакт производства Бровафарма, применяют сукам и кошкам для устранения симптомов ложной беременности (псевдобеременности) и прекращения лактации при отлучении щенков и котят.
Атоксил ВП
Атоксил ВП (Орисил-Фарм)

Ветеринарный препарат Атоксил ВП производства Орисил-Фарм, применяют с целью профилактики и в комплексе терапевтических мероприятий, как сорбент перорально крупному рогатому скоту, свиньям, собакам, кошкам, цыплятам-бройлерам при желудочно-кишечных заболеваниях с диарейным синдромом, гепатитах, интоксикациях, микотоксикозах.
ImmunoDol Cat
ImmunoDol Cat (Dolfos)

Ветеринарный препарат ImmunoDol Cat, производства Dolfos, применяют котам для укрепления иммунитета, также рекомендовано животным, переживающим стресс, независимо от возрастных особенностей или способа содержания. Назначают молодым кошкам для поддержания стабильной иммунной системы.