Новости

Ветеринарні лікарні перейменовано у профілактично-лікувальні центри

Ветеринарні лікарні перейменовано у профілактично-лікувальні центри

Відповідний наказ № 44 "Про перейменування установ, що відносяться до сфери управління Держветфітослужби" підписав голова Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України Іван Бісюк 14 лютого 2012 року. Це ще один крок в реорганізації державної ветеринарної мережі.

Згідно з наказом більшість районних та міських державних лікарень ветеринарної медицини було переіменовано відповідно в районні та міські державні профілактично-лабораторні центри. На базі регіональних державних лабораторій створено регіональні державні профілактично-лабораторні центри. Повний перелік установ, які змінили свої назви наведено в додатку до наказу.

Також, голова Держветфітослужби зобов'язав директора Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи Загребельному В.О. затвердити положення про районні та міські державні профілактично-лабораторні центри, а керівників відповідних установ здійснити необхідні заходи, пов'язані з перейменуванням установ та відміною діючих положень.

Джерело: Ветеринарія в Україні

Новые препараты
Гальмолакт
Гальмолакт (Бровафарма)

Ветеринарный препарат Гальмолакт производства Бровафарма, применяют сукам и кошкам для устранения симптомов ложной беременности (псевдобеременности) и прекращения лактации при отлучении щенков и котят.
Атоксил ВП
Атоксил ВП (Орисил-Фарм)

Ветеринарный препарат Атоксил ВП производства Орисил-Фарм, применяют с целью профилактики и в комплексе терапевтических мероприятий, как сорбент перорально крупному рогатому скоту, свиньям, собакам, кошкам, цыплятам-бройлерам при желудочно-кишечных заболеваниях с диарейным синдромом, гепатитах, интоксикациях, микотоксикозах.
ImmunoDol Cat
ImmunoDol Cat (Dolfos)

Ветеринарный препарат ImmunoDol Cat, производства Dolfos, применяют котам для укрепления иммунитета, также рекомендовано животным, переживающим стресс, независимо от возрастных особенностей или способа содержания. Назначают молодым кошкам для поддержания стабильной иммунной системы.