Новости

Zoosite.com.ua: обладнання для діагностики – вибір для ветеринарної клініки

Zoosite.com.ua: обладнання для діагностики – вибір для ветеринарної клініки

Сучасна ветеринарна клініка не поступається своїм обладнанням і можливостями в плані лікування найновішим закладам, які обслуговують людей. Пропонуємо переглянути мінімальний список обладнання для підприємця, який вирішив  відкрити нову ветклініку.

 

В першу чергу, звичайно, необхідно знайти персонал, але це вже завдання інших людей і керівника. Zoosite пропонує зосередитись на обладнанні:

  • Перш за все для виявлення початкових проблем обов’язково необхідно підібрати апарат для ультразвукової діагностики. Можемо порекомендувати переглянути УЗД апарати на ukrvet.com.ua. Для прикладу візьмемо модель Mindray DP10 і опишемо її можливості і функції: чорно-білий монітор з діагоналлю в 12,1 дюйма і високою розподільчою здатністю, силіконова клавіатура з підсвіткою, пам1ять на 90 зображень, регулювання підсилення на 8 рівнів, вмонтований акумулятор, можливість самостійного програмування функцій на деякі клавіші, швидка готовність до роботи після ввімкнення – 20 секунд, висока якість зображення, вмонтовані датчики для дослідження серця, грудного відділу,  поверхневих органів та інші.
  • При роботі з тваринами, які мають проблемі з серцем, обов’язково необхідно запланувати придбання монітору пацієнта. Розглянемо модель Innocare S (VET). Набір її функцій достатньо великий: 7-дюймовий дисплей з відображенням 5-ти параметрів, відображення графіка дихання, контроль сердечних ритмів 20-400, пульсоксиметрія, автономна робота протягом 3-х годин, робота в режимі стаціонару та у «полі». Можете знайти інше Кардіологічне обладнання на ukrvet у відповідній категорії товарів.
  • Лабораторне обладнання також має бути у списку обов’язкового.  Причому потрібно звернути увагу на весь діапазон приладів, які відповідають за різні групи тестів. Це і біохімічний аналізатор, наприклад, Mindray BA-88A, який працює в напівавтоматичному режимі для розрахунку тестів.  В якості іммуноферментного аналізатора можна розглянути модель Mindray MR-96A. Він необхідний для проведення аналізів фотометричним способом. До того ж дозволяє використовувати реагенти та тест-системи від сторонніх виробників. Знадобиться лікарям і гематологічний аналізатор. Наприклад, BC-2800 Mindray – компактний, автоматичний аналізатор для отримання загального аналізу крові на 19 параметрів. Вже від виробника прилад запрограмований на 13 тварин і ви самостійно зможете додати ще 3 додатково.
  • Хірургічне обладнання – один з найбільш цінних компонентів кожної ветеринарної клініки. Достатній набір обійдеться не дешево, адже потрібно придбати: хірургічні столи, анестезіологічне обладнання, світильники, концентратори, відсмоктувачі, дозатори, інструменти та ендоскопічне обладнання.

Источник новости: Zoosite.com.ua

Новые препараты
Гальмолакт
Гальмолакт (Бровафарма)

Ветеринарный препарат Гальмолакт производства Бровафарма, применяют сукам и кошкам для устранения симптомов ложной беременности (псевдобеременности) и прекращения лактации при отлучении щенков и котят.
Атоксил ВП
Атоксил ВП (Орисил-Фарм)

Ветеринарный препарат Атоксил ВП производства Орисил-Фарм, применяют с целью профилактики и в комплексе терапевтических мероприятий, как сорбент перорально крупному рогатому скоту, свиньям, собакам, кошкам, цыплятам-бройлерам при желудочно-кишечных заболеваниях с диарейным синдромом, гепатитах, интоксикациях, микотоксикозах.
ImmunoDol Cat
ImmunoDol Cat (Dolfos)

Ветеринарный препарат ImmunoDol Cat, производства Dolfos, применяют котам для укрепления иммунитета, также рекомендовано животным, переживающим стресс, независимо от возрастных особенностей или способа содержания. Назначают молодым кошкам для поддержания стабильной иммунной системы.