Де-Лонг от АгроZooВет O.L.KAR.: Инструкция по применению

Де-Лонг (АгроZooВет O.L.KAR.)

Опис

Однорідна маса білого кольору з характерним запахом

Склад

В 100 г препарату міститься:
- етоній — 300 мг
- аскорбілпальмітат — 300 мг
- диметилсульфоксид — 500 мг
- декаметоксин — 30 мг
- кремова основа до 100г

Фармакологічні властивості

Етоній – виявляє бактеріостатичну і бактерицидну дію, активний по відношенню до стрептококів, стафілококів і інших мікроорганізмів, діє антитоксично по відношенню до стафілококового токсину, володіє місцево анестезуючою дією, стимулює загоєння ран.
Аскорбілпальмітат – похідне аскорбінової і пальмітинової кислоти, яке розчиняється в жирах, і відповідно в ліпідних структурах мембрани клітин. Завдяки цьому аскорбілпальмітат володіє вираженим антиоксидантним ефектом безпосередньо в клітинних мембранах, підсилюючи дію вітамінів Е і С. Аскорбілпальмітат підвищує захисні властивості організму за рахунок посилення клітинного імунітету.
Декаметоксин – володіє широким спектром антимікробної дії відносно грампозитивних і грамнегативних мікроорганізмів, бактерій: Staphylococcus spp., Streptococcus spp., Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Proteus vulgaris, грибів: Candida albicans, Candida crusei, найпростіших: Protosoa, дерматоміцетів: Trichophyton spp., Microsporum spp. та деяких вірусів.
Диметилсульфоксид – володіє протизапальною, аналгетичною, антисептичною і фібринолітичною дією. Має важливу особливість проникати через біологічні мембрани, шкіру, завдяки чому підсилює проникнення через шкіру лікарських речовин (транспортуюча здатність).

Застосування

Як протимікробний, протизапальний, анестезуючий, імуномодулюючий і прискорюючий регенерацію засіб при захворюваннях шкіри і слизових оболонок, пролежнях, тріщинах дійок і сосків, опіках, ранах, виразках, дерматитах, дерматомікозах. Для лікування маститів, ендометритів, кон’юнктивітів. Для профілактики ендометритів після родів. Для лікування запальних захворювань опорно-рухового апарату, артритів, міозитів, травматичних інфільтратів, запальних набряків, абсцесів.

Дозування

Зовнішньо: крем-емульсію 2-3 рази на добу наносять на ураженні ділянки невеликим шаром, захоплюючи здорові тканини на 2-3 см. При артритах, міозитах, абсцесах препарат наносять на ушкодженні ділянки у вигляді аплікацій під пов’язку, яку змінюють 1 раз на добу.
В порожнину матки: для профілактики ендометритів після родів, одноразово, вводять 100-200г препарату підігрітим до температури тіла тварини. Для лікування ендометриту, препарат підігрітим вводять один раз на добу у дозі 100-200г протягом 5 діб.
У вим’я через дійковий канал: препарат вводять при важких формах маститів розігрітим до температури тіла тварини, за допомогою шприца і молочного катетера. Тварину спочатку обережно здоюють, вводять по 50г крем-емульсії на одну долю і масажують вим’я знизу доверху кілька хвилин. Препарат вводять 2-3 рази на добу протягом 5-7 діб.
За нижню повіку: при кон’юнктивітах мікробного походження, підігрітий препарат наносять у кон’юнктивальний мішок у дозі 2-3г і злегка масажують декілька секунд. Вводять препарат 1-2 рази на добу, протягом 3-5 діб.

Протипоказання


Не встановлені.

Застереження

При лікуванні маститів коли препарат вводився у порожнину вимені, молоко таких тварин зціджують і утилізують. Використовувати молоко таких тварин в їжу людям можна не раніше 5 днів після останнього введення препарату.

Форма випуску

Ламінатні туби по 50, 100, 200г, полімерні контейнери по 500, 1000г.

Зберігання

В сухому, темному місці при температурі від 50С до 250С

Термін придатності. 2 роки з дати виготовлення. 

Де-Лонг
Прочитать/оставить отзыв о ветеринарном препарате Де-Лонг

Новые препараты
Гальмолакт
Гальмолакт (Бровафарма)

Ветеринарный препарат Гальмолакт производства Бровафарма, применяют сукам и кошкам для устранения симптомов ложной беременности (псевдобеременности) и прекращения лактации при отлучении щенков и котят.
Атоксил ВП
Атоксил ВП (Орисил-Фарм)

Ветеринарный препарат Атоксил ВП производства Орисил-Фарм, применяют с целью профилактики и в комплексе терапевтических мероприятий, как сорбент перорально крупному рогатому скоту, свиньям, собакам, кошкам, цыплятам-бройлерам при желудочно-кишечных заболеваниях с диарейным синдромом, гепатитах, интоксикациях, микотоксикозах.
ImmunoDol Cat
ImmunoDol Cat (Dolfos)

Ветеринарный препарат ImmunoDol Cat, производства Dolfos, применяют котам для укрепления иммунитета, также рекомендовано животным, переживающим стресс, независимо от возрастных особенностей или способа содержания. Назначают молодым кошкам для поддержания стабильной иммунной системы.