Новости

Міністр відвідав Полтавську лабораторію ветмедицини

Міністр відвідав Полтавську лабораторію ветмедицини

Робоча група на чолі з міністром аграрної політики та продовольства України М.В.Присяжнюком відвідала регіональну державну лабораторію ветеринарної медицини в Полтавській області. До складу групи таокож входив директор Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи В.О.Загребельний.

Під час відвідин лабораторії Міністр відзначив cучасну комплектацію та матеріальну технічну базу установи та наголосив, що подібні дослідницькі комплекси необхідно створювати всюди по Україні задля підтримки благополучної епізоотичної ситуації в країні та продовольчої безпеки держави.

"Сьогодні ми побачили сучасний, облаштований за останнім словом техніки об'єкт. Такі комплекси є надзвичайно важливими для держави, адже саме вони стають запорукою безпеки епізоотичного благополуччя регіону. Тому зведення таких лабораторій необхідне на всій території нашої держави", - зазначив Микола Присяжнюк.

"Безпека та якість вітчизняних продуктів має бути на найвищому рівні. Оскільки лабораторія займається перевіркою харчової продукції, яка не лише імпортується до нас, й експортується за кордон, то роль таких сучасних установ складно переоцінити", - відмітив очільник Міагрополітики.

Нагадаємо, що регіональна державна лабораторія ветеринарної медицини в Полтавській області визнана в світі та акредитована в міжнародних організаціях ЄС та пропонує широкий спектр послуг щодо діагностики хвороб тварин та птиці, визначення безпечності і якості продукції тваринного і рослинного походження, кормів та кормових добавок.

Джерело: Ветеринарія в Україні

Новые препараты
Гальмолакт
Гальмолакт (Бровафарма)

Ветеринарный препарат Гальмолакт производства Бровафарма, применяют сукам и кошкам для устранения симптомов ложной беременности (псевдобеременности) и прекращения лактации при отлучении щенков и котят.
Атоксил ВП
Атоксил ВП (Орисил-Фарм)

Ветеринарный препарат Атоксил ВП производства Орисил-Фарм, применяют с целью профилактики и в комплексе терапевтических мероприятий, как сорбент перорально крупному рогатому скоту, свиньям, собакам, кошкам, цыплятам-бройлерам при желудочно-кишечных заболеваниях с диарейным синдромом, гепатитах, интоксикациях, микотоксикозах.
ImmunoDol Cat
ImmunoDol Cat (Dolfos)

Ветеринарный препарат ImmunoDol Cat, производства Dolfos, применяют котам для укрепления иммунитета, также рекомендовано животным, переживающим стресс, независимо от возрастных особенностей или способа содержания. Назначают молодым кошкам для поддержания стабильной иммунной системы.