Новости

Чим нагодувати вередливого кота

Чим нагодувати вередливого кота

На перший погляд може здатися, що ароматна, смачна та поживна їжа подобається всім тваринам. Але є занадто вибагливі коти, які потребують особливого харчування через характер або чутливу систему травлення. Раціони, що задовольняють пухнастих приверед, пропонує бренд Royal Canin. 

Особливості кормів для вередливих котів

Продукти для тварин виробництва французької компанії відносять до класу суперпреміум. Тому в середньому на ринку ціни на корм Роял для котів в Україні вищі, ніж на бюджетні аналоги. Але воно того варте, тому що його дійсно їдять тварини, що звикли перебирати їжею. У лінійці цієї категорії декілька продуктів:

  1. Exigent Savour — для вибагливих до смакових якостей;
  2. Exigent Aromatic — для прискіпливих до запахів;
  3. Exigent Protein — для вимогливих до форми крокетів;
  4. Sensible 33 — для котів із чутливим травленням;
  5. Sensory Feel Gravy — м’ясні шматочки або желе з оптимальним складом.

Усі інгредієнти, що входять до складу кормів, мають натуральне походження. Вони проходять ретельну, але дбайливу попередню обробку, після якої зберігаються всі поживні речовини. Тому відрізняються високою якістю, що підтверджена багатоступеневою системою контролю. Поживні речовини легко засвоюються та приносять максимальну користь.

Чому коти віддають перевагу Роял Канін

Як і інші продукти бренду, корми для вибагливих котів містять велику кількість дієтичного м'яса, а також злаки, що легко засвоюються, — рис, кукурудзу. Тому їх можуть вживати навіть тварини з чутливою системою травлення або харчовою алергією. Різні види кормів створені з урахуванням вікових, харчових, породних потреб і особливостей, завдяки чому кожен кіт отримує оптимальний набір нутрієнтів. Склад підібрано та збалансовано так, щоб приносити максимальну користь. Крім традиційних білків, жирів і вуглеводів, до раціонів додано жирні омега-кислоти, що є натуральним антиоксидантом. Вони роблять шкіру здоровою, а шерсть — блискучою. Завдяки високій енергетичній цінності корму та його практично повній перетравлюваності, кіт отримає необхідний для нормальної життєдіяльності запас енергії та поживних речовин. І при цьому без великого навантаження на травну систему. Відповідно, розмір порцій також зменшиться, що дасть можливість заощадити. Вважається, що корисне смачним не буває. Але Royal Canin — корми для котів, що спростовують ці висловлювання. За доведеної користі їхній смак приваблює навіть тварин із поганим апетитом або підвищеною вимогливістю до їжі. 

Щоб переконатися в цьому, варто спробувати лише один раз нагодувати пухнастика правильно підібраним кормом. Найімовірніше, він стане основним продуктом у щоденному раціоні. На сайті маркету МАУДАУ можна придбати різні продукти для гастрономічних експериментів. Можна почати з пачки мінімального обсягу 400 г, а якщо корм задовольнить кота, перейти до більших розмірів — 2 та 10 кг.

Новые препараты
Гальмолакт
Гальмолакт (Бровафарма)

Ветеринарный препарат Гальмолакт производства Бровафарма, применяют сукам и кошкам для устранения симптомов ложной беременности (псевдобеременности) и прекращения лактации при отлучении щенков и котят.
Атоксил ВП
Атоксил ВП (Орисил-Фарм)

Ветеринарный препарат Атоксил ВП производства Орисил-Фарм, применяют с целью профилактики и в комплексе терапевтических мероприятий, как сорбент перорально крупному рогатому скоту, свиньям, собакам, кошкам, цыплятам-бройлерам при желудочно-кишечных заболеваниях с диарейным синдромом, гепатитах, интоксикациях, микотоксикозах.
ImmunoDol Cat
ImmunoDol Cat (Dolfos)

Ветеринарный препарат ImmunoDol Cat, производства Dolfos, применяют котам для укрепления иммунитета, также рекомендовано животным, переживающим стресс, независимо от возрастных особенностей или способа содержания. Назначают молодым кошкам для поддержания стабильной иммунной системы.