Новости

Сучасний та стильний дизайн офісів

Сучасний та стильний дизайн офісів

Вимоги та рекомендації для оформлення робочого простору дещо відрізняються від прийомів для квартир і будинків. Наприклад, створюючи ідеальний дизайн офісів, спеціалісти орієнтуються на ефективність роботи працівників та яскравість інтер'єру - тоді кожен візит надовго залишиться в пам'яті відвідувачів. Для житлових приміщень на перший план виступають індивідуальні вподобання мешканців, котрі можуть кардинально відрізнятися від загальноприйнятих норм та модних трендів.

Важливі нюанси при оформленні офісу.

Сучасна студія дизайну Іоносфера займається розробкою проектів для приміщень будь-якого типу. А обираючи оптимальний інтер'єр офісу, майстри користуються наступними стильними рішеннями:

1. Більше простору. Сьогодні дизайнери радять відходити від класичних коридорно-кабінетних систем на користь вільного простору. Тому для офісів варто вибирати приміщення з великою площею і кількістю світла, де вдасться оформити класичний для західних компаній OpenSpace.

2. Приємні м'які кольори. Сучасні спеціалісти використовують при роботі дослідження психологів, що радять відмовитися від занадто яскравих та агресивних кольорів, заміняючи їх нейтральними світлими тонами. А щоб підкреслити індивідуальність, варто додати до інтер'єру кілька яскравих акцентів, що перегукуватимуться з корпоративними кольорами та темами компанії.

3. Натуральність та екологічність. Ще один сучасний тренд-дизайн інтер'єру офісів в еко-стилі. Для цього дизайнери використовують виключно натуральні матеріали, оброблені екологічними методами, щоб створене оформлення було максимально безпечним для співробітників та візитерів і не шкодили навколишньому середовищу.

4. Живі квіти в приміщенні. Цікавий прийом, що використовується в студії Ionosfera - оздоблення приміщення натуральними живими рослинами. З їх допомогою можна не тільки прикрасити офіс, але й розділити його на функціональні зони. Наприклад, великі квіти в горщиках використовують замість перегородок між робочими місцями різних департаментів.

Крім того дизайн офісу повинен чітко передавати як корпоративну політику компанії, так і її робочий напрям. Це допоможе замовнику з перших кроків зрозуміти, чи підходить йому цей бренд і чи влаштовує запропонована ним продукція чи послуги. Тому куточок з зразками чи фото готових проектів теж знайде своє місце в стильному та сучасному оздобленні офісного приміщення.

Новые препараты
Гальмолакт
Гальмолакт (Бровафарма)

Ветеринарный препарат Гальмолакт производства Бровафарма, применяют сукам и кошкам для устранения симптомов ложной беременности (псевдобеременности) и прекращения лактации при отлучении щенков и котят.
Атоксил ВП
Атоксил ВП (Орисил-Фарм)

Ветеринарный препарат Атоксил ВП производства Орисил-Фарм, применяют с целью профилактики и в комплексе терапевтических мероприятий, как сорбент перорально крупному рогатому скоту, свиньям, собакам, кошкам, цыплятам-бройлерам при желудочно-кишечных заболеваниях с диарейным синдромом, гепатитах, интоксикациях, микотоксикозах.
ImmunoDol Cat
ImmunoDol Cat (Dolfos)

Ветеринарный препарат ImmunoDol Cat, производства Dolfos, применяют котам для укрепления иммунитета, также рекомендовано животным, переживающим стресс, независимо от возрастных особенностей или способа содержания. Назначают молодым кошкам для поддержания стабильной иммунной системы.