Новости

Як правильно доглядати за домашнім вихованцем

Як правильно доглядати за домашнім вихованцем

Для всієї родини велика подія – це поява домашнього вихованця в будинку. Він відразу стає центром уваги всіх членів сім'ї. Але крім ігор та дозвілля, якими можна займатися з новим улюбленцем, важливо зрозуміти правила догляду за ним.

Будуть корисними товари для тварин, які є на сайті WSW clinic. Завдяки каталогу, що постійно оновлюється, великому асортименту, можна знайти все необхідне для догляду за домашнім улюбленцем.

Особливості догляду за домашнім вихованцем

Важливо зрозуміти, що собака або кішка потребує догляду з перших хвилин появи вихованця в будинку. Тому важливо, щоб члени сім'ї мали вільний час на це. Щеплення повинні проводитися за віком тварини. Незалежно від породи потрібно складати графік щеплень та приводити тварину до ветеринара у потрібний час.

Обробка вихованців від бліх та інших паразитів є обов'язковою. Навіть якщо тварина не виходить на вулицю, важливо вжити відповідних заходів щодо усунення паразитів. Треба своєчасно проводити дегельмінтизацію кішок та собак.

Основні правила догляду за домашніми вихованцями:

  • Попереднє вивчення особливостей породи. Не завжди тварина з'являється у будинку несподівано. Іноді це стає запланованим заходом. Тому попереднє вивчення особливостей породи, ознайомлення з рекомендаціями якісного догляду за вихованцем буде необхідним.
  • Вибір правильної їжі. Важливо застосовувати збалансоване харчування. Варто вивчити які краще корми підходять для певної породи та віку тварини. Не варто забувати про добавки, вітаміни та мікроелементи, необхідні для нормального росту та розвитку тварини.
  • Проведення регулярної гігієни. Бактерії можуть викликати велику кількість захворювань. Потрібно регулярно проводити гігієну. До неї входить купання, чищення вух, гігієна очей, зубів, стрижка пазурів.

Важливо всі заходи проводить регулярно. Якщо неправильно доглядати тварину, тоді у неї можуть розвиватися різні за тяжкістю захворювання, які згодом значно впливають на здоров'я та зовнішній вигляд вихованця. Тому підготовка необхідних інструментів для догляду, вітамінних комплексів, кормів та іншого, є необхідною і повинна проводитися своєчасно.

Популярні товари для тварин

Різноманітність товарів для тварин дозволяє підібрати необхідне для вихованця. Важливо розглянути асортимент, щоб відібрати групу товарів, які необхідно купувати на самому початку, появи тваринного будинку і згодом, щоб забезпечити правильний догляд. Не варто також забувати про дозвілля вихованця та його спальне місце. Не завжди є можливість приділяти увагу чотирилапому другові. І тут іграшки будуть необхідними йому. Зручне спальне місце дозволить комфортно розташовуватися на відпочинок та зайняти зручну позицію для сну.

Кожен господар переживає, щоб його вихованець отримував гідний догляд, добре харчувався та відпочивав. У цьому випадку варто забезпечити його всім необхідним, щоб створювати максимально комфортні умови для перебування тварини у будинку.

Новые препараты
Гальмолакт
Гальмолакт (Бровафарма)

Ветеринарный препарат Гальмолакт производства Бровафарма, применяют сукам и кошкам для устранения симптомов ложной беременности (псевдобеременности) и прекращения лактации при отлучении щенков и котят.
Атоксил ВП
Атоксил ВП (Орисил-Фарм)

Ветеринарный препарат Атоксил ВП производства Орисил-Фарм, применяют с целью профилактики и в комплексе терапевтических мероприятий, как сорбент перорально крупному рогатому скоту, свиньям, собакам, кошкам, цыплятам-бройлерам при желудочно-кишечных заболеваниях с диарейным синдромом, гепатитах, интоксикациях, микотоксикозах.
ImmunoDol Cat
ImmunoDol Cat (Dolfos)

Ветеринарный препарат ImmunoDol Cat, производства Dolfos, применяют котам для укрепления иммунитета, также рекомендовано животным, переживающим стресс, независимо от возрастных особенностей или способа содержания. Назначают молодым кошкам для поддержания стабильной иммунной системы.